Steve1989MREInfo 1 1

YouTuber Steve1989MREInfo, 117 Yıllık Sığır Eti Yedi!

Youtube’da hemen hemen her gün ilginç bir olay ile karşılaşmanız mümkün. Youtube da paylaştıkları videolara aldıkları izlenme, reklam ve sponsorluklar ile gelir elde eden Youtuber lar, videolarının daha fazla izlenmesi için ilginç denemeler yapmaktan geri kalmıyorlar.

Dikkat çekmek için çekilen ilginç bir videoda, YouTube kanalında askeri yiyecekleri deneyen Steve1989MREInfo’dan geldi. YouTuber, son videosunda II. Boer Savaşı’ndan kalma 117 yıllık sığır etini yedi.

Steve, 1902 yılında sona eren II. Boer Savaşı’nda İngiliz askerlerine dağıtılan konservelerde yer alan yiyeceklerin tadına bakarak ilgi çekmeyi denemekten çekinmiyor. Dikkatinizi çeklelim: Konserverler 117 yıllık!

Konserveler, askerlerin savaşın zor şartlarında ihtiyaçları olan kalori ve karbonhidrat ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Dolayısı ile lezzet ve tazelikten ziyade mümkün olduğunca bozulmayacak şekilde hazırlanıyorlar.

Steve, işlenmiş ve toz haline getirilmiş sığır etinden çorba yaparak denedi. Güzel bir tat almadığını belirten youtuber, daha önce de 1861-1865 yıllarından kalma bisküvileri test etmişti