WD My Passport Wireless Ports.Dik 1

WD Passport Wireless Pro Modellerini Ortaya Çıkardı.

Taşınabilir harddisk üreticilerinden WD My Passaport Wireless Pro Wi-Fi ürününü 1TB ve 4TB şeçeneklerini de ekleyerek pazara sundu.
Tüketicilerin gerek dışarıda gerekse evlerinde hardisk içinde yer alan dosyalarını kablosuz olarak düzenlemelerini, ya da paylaşıp yayınlamalarını kolaylaştırmak üzere yeniden dizayn edilmiş ve geliştirilerek güncellendi.

Portable hard drive WD My Passport Wireless Pro supports Wi Fi 1

Kullanıcılar RAW formatlar da dahil olmak üzere bir çok dosya formatını SD 3.0 kart okuyucu ve çift-fonksiyonlu USB port ile taşınabilir Harddisk içerisine kopyalanabilecek veya taşıyabilecek aynı zamanda GoPro HERO4 ve HERO5 kameralar da WD My Passaport Wireless Pro Wi-Fi ile bu gelişmiş uyumluluktan da faydalanabilecek.

WD My Passport Wireless Ports

WD Passport Wireless Pro 4TB’ye Kadar Geliyor!

Fotoğraf kütüphanesinin üst verilerini tarayan yeni teknoloji ile gelen My Passaport Wireless Pro Wi-Fi siz hareket halinde dolaşmaya devam ederken sunulan Cloud uygulaması içinde fotoğraflarınızın küçük ön izlemleri de otomatik olarak hazırlanıyor.

WD My Passaport Wireless Pro Wi-Fi, 1TB, 2TB, 3TB ve 4TB kapasite seçenekleri ile 2 yıl garantili olacak şekilde; WD’nin internet sitesinde ve parakende mağazalarda perakende satış fiyatları ise sırasıyla $199, $239, $269, ve $299 satışa sunuldu.