KFC Tavuk Isıtma Bölmeli Oyun Konsolu Geliştirdi

KFC Tavuk Isıtma Bölmeli Oyun Konsolu Geliştirdi

KFC tavuk ısıtma bölmeli oyun konsolu geliştirdi. Tavuk menüleriyle tanınan fast food zinciri KFC, tavuk ısıtma bölmeli oyun konsolu geliştirdi. Bu sayede kullanıcılar, oyun esnasında ilen tavuklarını ısıtıp hazır hale getirebilecekler. KFC, tavuk ısıtma bölmeli oyun konsolunun üretimini Haziran ayında duyurmuştu. Bu duyuruyu ise konsol fragmanında ‘’Power Your Hunger’’ sloganı ile gerçekleştirdi. KFConsole adındaki oyun konsolunun en dikkat çeken özelliği içerisinde yer alan tavuk ısıtma bölmesidir. KFConsole, sitesinden yaptığı duyuruya göre bu bölgede oyun oynarken dahi tavuk ısıtılabileceğini de duyurdu.

KFConsole, sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde bünyesinde oldukça yeni oyunlar barındıracak. Ayrıca bu oyunların 4K, 240 fps performansıyla kullanıcıların hizmetine sunulacağı söyleniyor. Bu özelliklere bakıldığında KFConsole’un iyi bir rakip olduğunu görmekteyiz. Konsolun ısıtma bölgesinde ise doğal ısı ve hava akışı kullanılmaktadır. KFConsole, sitesinde yer verdiği bilgilerde ise cihazın Cooler Master tarafından tasarlandığını dile getirmekte.

KFC Tavuk Isıtma Bölmeli Oyun Konsolu Geliştirdi

KFConsole Ortakları

Tavuk menüleriyle ünlü olan fast food zinciri KFC’nin oyun konsolu geliştirmesinin ardından gözler üzerine çevrildi. KFC, ürüne ait KFConsole adıyla oluşturduğu sitesinde cihazın bilgilerine yer verirken üretici firmalardan da söz etmeyi unutmadı. KFConsole, sahip olduğu ısıtma bölgesi ve diğer özellikleriyle oldukça dikkat çekici özelliklere sahip. Nitekim bütün gözler de üzerine çevrilmiş durumda. KFConsole, sitesinde yer verdiği bilgilere göre iş ortaklarını şu şekilde açıkladı; Cooler Master, Asus, Intel ve Seagate

KFConsole Özellikleri

KFC tavuk ısıtma bölmeli oyun konsolu geliştirdi. KFConsole, sahip olduğu tavuk ısıtmalı bölmesinin yanında ışın izleme teknolojisine de sahip bir cihaz. Ayrıca sahip olduğu 4K, 240 fps performansıyla kullanıcıların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor. KFConsole, bünyesinde Intel anlaşmalı olarak Nuc 9 barındırıyor. VR destekli olan cihaz içerisinde Seagate® BarraCuda® 1TB SSD bulunuyor. Bu özellikle konsolun performans ve verimlilik özelliği arttırılmış durumda. Son olarak ise KFConsole, değiştirilebilir bir ekran kartına sahip. Tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran cihaz hakkında belirli bir fiyat bulunmamakta. İlerleyen zamanlarda KFC ve Cooler Master tarafından açıklama yapılması ve ürünün hizmete sunulması bekleniyor.