Live Video Producer

Facebook Canlı Yayın Özelliğini Geliştiriyor!

Sosyal medya siteleri arasında en çok üyeyi bünyesinde barındıran Facebook, canlı yayın özelliğine oldukça fazla önem veriyor.

Son zamanlarda ortaya çıkan son araca yakından bakıldığında Facebook’un canlı yayın özelliğini daha profesyonel hale getirmeyi planlıyor. Canlı (live) altyapısını bir hayli geliştiren ve böylece binlerce insana ulaşabilen Facebook, artık daha profesyonel adımlar atma peşinde!

Facebook hali hazır bünyesinde bulundurduğu “Live Video Producer” ismindeki aracı test eden firma canlı yayın yapan kullanıcılarına daha esnek bir ortam sunma peşinde. İnternet ortamında çalışan sistem kişilere canlı yayınları süresinde birden fazla kamera kullanma imkanı sunuyor. Getirilecek olan bu özellik profesyonellerden çok amatörler içinde oldukça önemli. Firmanın uzun bir zamandır üzerinde çalıştığı özellik sayesinde canlı yayında ekran ikiye ve daha fazla parçalara bölünebiliyor.

Facebook ve Canlı Yayın Özelliği!

Canlı yayın özelliğinde yaptığı yeniliklerin ardından oldukça iyi geri dönüşler alan Facebook ilerleyen süreçte ilginin daha çok artmasını bekliyor. Live Video Producer özelliğinin ne zaman yayınlanacağı açıklanmazken herkes tarafından merakla beklenmekte.

Canlı yayınlara fotoğraf eklenmesine izin veren bu uygulama ile yayıncılar birçok farklı alanda ilginç canlı yayınlarını yapacakları günü bekliyor.