David Huggins Uzaylila evli oldugunu ve 60 tane cocugunun oldugunu soyledi

David Huggins, Uzaylıla evli olduğunu ve 60 tane çocuğunun olduğunu söyledi

İngiliz merkezli bir sanatçı ve sandviç dükkanında çalışmakta olan emekli David Huggins, uzaylılarla birlikte olduğunu ve çok fazla çocuğunun olduğunu söylüyor.

Her geçen gün uzaylılar hakkında yeni teoriler ortaya atılıyor. Çoğunluğu iddia olurken, kimileri iddiadan öte duruyor. Kısa süre önce ise 72 yaşında David Huggins, uzaylılar hakkında bir hikaye paylaştı.

Evli ve 72 yaşındaki David Huggins, İngiliz vatandaşı. Gençliğinde uzaylının biriyle birlikte olduğunu ve birçok uzaylı bebeğin babası olduğunu söylüyor. Bunu söylerken, kanıt amaçlı resimlerle bu işe somut sayılmayan ama somut görünen çizimler destek oluyor.

David Huggins, 17 yaşındayken ormana gittiği ve Crescent adında bir uzaylıla birlikte olduğunu söyledi. Açıklamaları ise şu şekildeydi;

“Ormanda dolaşıyordum ve bir ağacın önünde duran bir kadını fark ettim. Sonra bana doğru gelmeye başladı. Beni yere itti ve üzerime oturdu. Neden ben bilmiyorum ama o an her şey çok hızlı gelişti. Daha sonra ise şiddetli ağrılarım başladı” dedi.

Tam olarak 60 tane çocuğunun olduğunu söyleyen David Huggins, ilk uzaylı karşılaşmasının ise 8 yaşında olduğunu iddia ediyor.

David Huggins’in hikayesinin konu alındığı belgesel, İngiliz Film Akademisi tarafından ödüllendirildi.

https://youtu.be/vLfkDJPoGGI