Dosya Yoneticisi Pro Android 1

Android İçin En İyi Dosya Yöneticisi Şuan Ücretsiz

Kısa bir süre için, Google Play Store, 4.49 Euro olan uygulamayı ücretsiz bir şekilde kullanıcılara vermektedir. Şuan Android App “File Manager Pro” tamamen ücretsiz. Size Android akıllı telefonlar için dosya yöneticisi tanıtalım.

Birçok Android kullanıcısının bildiği bir sorun olan resim, video ve indirme akıllı telefonu parça parça çöpe atıyor. Eğer biri o zaman bir dosya arıyorsa, kişi neredeyse umutsuzluğa kapılabilir. Bu dosya kargaşasında kafanızı kaybetmek istemiyorsanız ve dosyalarınızı akıllı telefonda daha hızlı bulmak istiyorsanız, bir dosya yöneticisine başvurmalısınız.

File Manager Pro

File Manager Pro ile artık böyle bir uygulamayı Google Play Store’da ücretsiz olarak güvence altına alabilirsiniz. Normalde tam sürüm için 4,49 Euro’dur. Bu size sadece renkli ve net bir kullanıcı arayüzü sunmakla kalmaz, aynı zamanda her şeyden önce çok çeşitli fonksiyonlarla etkileyicidir. Bunlar, örneğin bir hafıza analizi, bulut bağlantısı ve bir PC ile dosya alışverişini içerir.

Bu, Akıllı Telefonunuz İçin Alternatif Bir Dosya Yöneticisi Olabilir

Akıllı telefonunuzun varsayılan dosya yöneticisi çok gri veya çok karışıksa, File Manager Pro’yu deneyebilirsiniz. Ana sayfada tüm dosyalarınızı resimler, müzikler, videolar ve indirmeler gibi kategorilere göre sıralayabilirsiniz. Bir kategoriye tıklarsanız, oradaki dosyalar için farklı görüntüleme ve filtreleme seçeneklerine sahipsiniz.

Buna ek olarak, Android uygulaması daha da faydalı özellikler sunar. Bu, PC’niz ve akıllı telefonunuz arasında Wi-Fi aracılığıyla dosya alışverişinde bulunmanıza veya gereksiz dosyaları silmek için hafızanızı analiz etmenize olanak sağlar. Hesaplarınıza, File Manager Pro’yu kullanarak Google Drive, Dropbox ve OneDrive gibi çeşitli bulut hizmetlerinden de erişebilirsiniz.