akk 2

AKK olmayan uygun internet Paketi ve fiyatı 2019

AKK olmayan ve sizleri tam anlamıyla tatmin edecek tüm internet sağlayıcıları ve fiyatları araştırdık. Gerekli yerlerde sağlayıcıları arayıp özel fiyat talep ettik. Ancak hiçbir şekilde BTK’nın AKK’yi kaldırmasına yönelik sağlayıcıların akıllı bir şekilde yerine durduklarını görmedik.

AKK (Adil Kullanım Kotası) bulunmayan yani belli bir indirmeden sonra hızınızın düşürülmeyeceğini BTK yıllar önce 2019’da kaldırılacağını belirtmişti. Ancak başta Türk Telekom ve diğer sağlayıcıların bu kurala uymadığını görüyoruz. AKK kalksın dedik ne yazık ki, ceplerimizi yaktılar. Bu bakımdan işini güzelce yapan bir firma bulduk.

AKK yok, Hız çok, İçim rahat!

Tüm sağlayıcıları araştırdık. En sonunda ise Türknet’i inceledik. Fiyat politikasında dediklerine göre ve sitesinde yazanlara göre 64.99 TL’ye Mahallen 100 mpbs hıza kadar kaçı destekliyorsa al hepsini kullan, ancak bana 64 TL’mi ver ve AKK’de yok diyor.

Firma hakkında uzun süreli ve geçmiş yıllara ait bir çok araştırma yaptık. Araştırmalarımızda özellikle doğu bölgelerinde pek kullanılmıyor ve yok gibiydi. Ancak 2017’den sonra doğu bölgelerine kadar hizmet verdiğini ve şuan 81 ilde de kullanılabildiğini gördük.

Daha önceki yıllarda bazı sorunlar ve problemler çıksa da, son 1 yıldır hep olumlu yorum almış durumda.

Bu bakımdan Türknet‘e 65 TL fiyatı ve AKK’siz 100mpbs hıza kadar aynı fiyata destek verdiği için teşekkür ederiz.