Örümcek Adam

Yeni Örümcek Adam oyununun çıkış tarihi belli oldu

Örümcek Adam’ın yeni oyununun çıkış tarihi bir mağaza tarafından paylaşıldı. Etkinliklerde gündeme gelmesiyle oyuncuların dikkatini çeken yapım, 2018 senesinin en çok beklenen oyunları arasındaki yerini almıştı.

Örümcek Adam’ın yeni oyunun çıkış tarihi paylaşıldı. İsveç’te bulunan bir mağaza tarafından paylaşılana göre PlayStation 4 oyunu 28 Eylül tarihinde satışa sunulacak. Resistance and Sunset Overdrive’ın geliştiricisi olan Insomniac Games tarafından geliştirilen konsol oyunu, yeni yapısıyla daha önceden satışa sunulmuş olan Örümcek Adam oyunlarından çok daha farklı olacak. Bu oyunun farklı etkinliklerde paylaşılan oynanış videolarına bakacak olursak, kahramanımızın suçlularla direkt kafa kafaya çarpışmaktansa çevredeki bazı araçlardan ve gizlilikten yararlandığı görülüyor. Tüm bunların yanı sıra son Örümcek Adam filminde (Örümcek Adam: Eve Dönüş) yer bulan cihazlar oyunda da yer alıyor. İşte E3 2017 etkinliğinde paylaşılmış olan video:

https://youtu.be/K4zm30yeHHE

Şimdilik ismi tam olarak açıklanmamış olan yeni oyunun 28 Eylül’de satışa sunulması bekleniyor, ancak Sony veya Insomniac Games tarafından bu tarihe ilişkin bir doğrulama gelmedi. Bu nedenle paylaşılan tarihin kesin olarak doğru olduğunu söylemek maalesef mümkün değil.