Windows XP

Windows XP 2018’de yenilenseydi nasıl görünürdü?

Bir Windows XP hayranı, efsanevi işletim sisteminin 2018 senesine özel olarak yenilenmesi durumunda nasıl görüneceğini düşünmüş ve kendi işletim sistemini tasarlamış. Ortaya çıkan yeni işletim sistemi XP’nin basitliğini ve modern teknolojinin kullanışlılığını bir araya getirmiş.

Avdan isimli bir Windows kullanıcısı, birçok kişiye göre işletim sisteminin en iyi sürümü olan Windows XP’nin 2018 senesine özel olarak yenilenmesi durumunda nasıl görüneceğini düşünmüş. Bu düşünceden yola çıkan kullanıcı, XP’nin yeni teknolojiye uygun olarak yenilenmiş halini tasarladı. İşte yenilenmiş XP:

İşletim sisteminde XP’nin en sevilen özelliklerinin (örneğin Başlat menüsü) korunduğu, tasarım açısından büyük farklılıkların yapılmadığı ancak yeni teknolojiye ayak uydurulduğu dikkat çekiyor. Kullanıcı, XP’nin maskotlarından birisi olan köpeğe de videoda yer vermeyi unutmamış. İçerisinde bulunduğumuz sene XP yenilenseydi eminiz ki işletim sisteminin değişmeyecek özelliklerinden birisi de bir diğer maskot olan ataş ve efsanevi masaüstü fotoğrafı olacaktı.