Thedivison 1

Tom Clancy The Division 4 Gün Boyunca Ücretsiz!

MMOTPS oyunu olan Tom Clancy The Division, Ubisoft tarafından deneyimlemek isteyen oyunculara 4 gün boyunca ücretsiz olarak sunulacağı açıklandı.

Oyuncular tarafından genel olarak begenilen bir oyun olmasına rağmen; başta yaşanan sorunlar ile gündeme gele oyun, bugünden itibaren başlayarak bu hafta sonu tamamen ücretsiz olarak oyunu deneyimlemek isteyen oyunculara sunulmuş durumda.

Diyelim ki oyunu denediniz ve sonrasında da satın almak istediniz; size ayrıca %60’lık indirimde sizi bekliyor olacak.

Oyunda kısa bir süre önce DLC’nin gelmesi ile beraber he Last Stand’e kavuşmuş ve böylelikle 8v8 arena tipi karşılaşmalar yapılmaya başlanmıştı.

Bu indirimin yapılmasında en büyük etken tabiki The Division’in oyunca sayısında yaşadığı düşüş olarak görülmekte, bu konuda oyuncular için oldukça avantajlı fiyatlar ve teklifler ile oyuncu sayısını arttırmaya çalışırken oyuncular da MMOTPS oyunu olan Tom Clancy The Division’ı ücretsiz deneyimlemiş olacak.

Eğer bu hafta sonunu için bir planınız yok ve The Division’u merak ediyorsanız, sizin içinde çok iyi bir teklif olacağını düşünüyoruz.

The Division tüm platformlardan ücretsiz olarak yararlanabilir, şayet beğenirseniz de %60’lık indirimle 19.99 dolardan(71 TL) oyunu satın alabilirsiniz.

Oyunun deneme sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şimdiden İyi Eğlenceler..