PUBG-Mobile

PUBG Mobile: Çevrenizi Görmezden Gelmenizi Öneriyor

PUBG Mobile’da kazanmak için çok iyi odaklanma ihtiyacınız var. Bu da çevrenizi görmezden gelmeniz anlamına geliyor. Şayet kazanmak ve akşam yemeğinde tavuk istiyorsanız, bu ipuçları işinize yarayabiilir.

Kendinizi Soyutlayın

PUBG -1

Çevrenizde ki kişilerin sizi rahatsız etmelerinden kaçınmak için PUBG Mobile geliştiricileri, çıkartılabilir uyarılar kullanmanızı öneriyor. Oyunda iken rahatsız edilmek istemediğiniz zamanlarda bu yol sayesinde meşgul olduğunuzu rahatça anlayabilirler.

Çevrenizdekileri sizinle aynı odada oynamaya davet edin!

En başarılı yöntem aslında çevrenizde kilerin sizinle aynı odada oynaması. Tabi karşılıklı konuşmak, sanal odalarda konuşmaktan çok daha rahat.

PUBG15

Şayet büyük ellere sahip kişiler butonlara basmakta zorlanmaması için arayüz ayarlarında gerekli düzenlemeyi yapabilirler.

PC Üzerinden Oynayın

Telefonda oyun oynamayla pek aranız yok ancak PUBG mi oynamak istiyorsunuz? Bu çözüm tam size göre. Bilgisayarınıza resmi PUBG Emülatörünü indirerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Eğer bu emülatörü kullanıyorsanız bilmelisiniz ki rakipleriniz de emülatör kullanıyor olacaktır. Bu da demektir ki mobil kullanıcılara karşı oynamayacaksınız.