halo 6 2 1

Halo 6 için Açıklama Geldi

Microsoft ve 343 industries’in ortaklaşa geliştirdikleri Halo 6 için resmi açıklama yapıldı.

Halo serisinin son oyunu 2015 yılında oyuncular ile buluşmuştu. Geçen 2 yıl sonrasında beklentinin yüksek olduğu oyunda yapılan açıklamalar oyuncuları üzdü.

Detaylar şu şekilde:

343 yetkililerinin bir süre önce  yeni oyun için yaptığı açıklamada oyuncuların taleplerini dikkate aldıklarını ve oyuncuların Master Chief’ i oyunda daha çok görme taleplerini dikkate alacaklarını ifade etmişlerdi. Her ne kadar yapımcı ekibin planlarında oyun içinde Master Chief’ i geri plana alıp; farklı isimler ile oyunu devam ettirmek olsa da bu durum planlarını suya düşürmüştü.

Oyuncuların bu talepleri üzerine Halo 6 da yine Master Chief üzerine odaklanarak ilerleneceği belirtilmiş hatta bu durum oyunun yakında yapılacak olan E3’de tanıtılması ihtimalini yükseltecek diye düşünürken; 343 yetkililerinden gelen haber oyuncuları biraz endişeye düşürecek cinsten diyebiliriz.

Yapımcı firmanın sözcüsü  Brian Jarrard, yaptığı açıklamada; yeni Halo 6’nın önümüzde ki E3’de tanıtılmayacağını belirtti, Ancak E3’de ziyaretçilerine farklı bir süprizlerinin olduğunu dile getirmesine rağmen bu durum Oyuncuların çok hoşuna gitmediğini ifade edebiliriz.