grid2 1 1

Grid 2 ve DLC’leri, Tamamen Ücretsiz Oldu. Bu Kampanyayı Kaçırma!

Steam’deki fiyatı 49 TL olan Grid 2, Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.


Yaptığı indirimlerle kullanıcıları cezbeden Humble Bundle, Yeni bir indirime daha imza attı. Steam’de 49 TL’ye satılan Grid 2 ve 36 TL değerindeki DLC paketleriyle beraber, Humble Bundle’da 3 gün sürecek olan bir kampanya ile tamamen ücretsiz oldu.

İlk olarak 2013 yılında çıkan ve gönüllerdeki tahtını koruyan Grid 2’ye sahip olmak için yapmanız gerekenler şu şekilde

Grid 2 ücretsiz bir şekilde nasıl indirilir?

  • İlk olarak, Humble Bundle hesabınız yoksa buraya tıklayarak kendinize yeni bir hesap açın, şayet hesabınız varsa hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.
  • Bu işlem sonrasında Grid 2’nin Humble Bundle’daki kampanya sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

grid 1
Karşınıza çıkacak olan “GET THE GAME” butonuna, basın

Steam hesabınızı bağladıysanız bu adıma ulaşacaksınız
grid4
Gelen ekranda “ORDER COMPLETE” yazısını göreceksiniz. Şimdi yapmanız gereken ise Humble Bundle hesabınıza bağlı olan e-posta adresinize giriş yapmalısınız
grid5
Humble Bundle’dan e-posta adresinize gelecek olan e-postada bulunan “Download Now” seçeneğine tıklayın. Eğer e-postayı göremiyorsanız; Spam, Tanıtım, Sosyal gibi kısımları da kontrol etmeyi unutmayın.
grid6
Açılacak olan bağlantıda sayfanın aşağısına doğru inin. Steam başlığının altındaki “Reveal Your Steam Key” butonuna tıklayın.
grid7
Butona tıkladığınızda oyununuza ait kod karşınıza çıkacaktır. Bu kodun yanındaki “Reedem” butonuna tıklayın ve açılan Steam sayfasına geçiş yapın.
grid8
Steam Abonelik Sözleşmesi içerikli kutucuğu işaretleyip; Devam Et butonuna tıklayın.
grid9
Artık oyuna Steam kütüphanenizden erişebilir ve dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
DLC leri almak için ise E-postanızdaki “Download Now”‘un altında Grid 2’nin 18’er TL’lik ek paketlerinin kodları da yer almakta. Bu kodları da aynı yollu takip ederek etkinleştirebilirsiniz.