GoPro QuikStories otomatik olarak sizin icin tatli bir duzenleme olusturur

GoPro QuikStories otomatik olarak sizin için tatlı bir düzenleme oluşturur

Kısa bir süre önce beş dakikadan fazla zamanı sosyal medyaya harcadıysanız, “hikayelerin” sıcak yeni para birimi olduğunu bilirsiniz. Gününüzü takipçilerinizle paylaşmak sizi ve arkadaşlarınızı daha fazla bilgi için geri gelmelerini sağlıyor. Hikayeler büyük ölçüde Instagram ve Snapchat gibi uygulamaların alanıydı , GoPro geçtiğimiz günlerde “QuikStories” ile şapkasını anlatan yüzüğe bir adım atmaya karar verdi .

İpucunda gerçekten de adı geçti. GoPro’un Quik uygulaması bir süredir akıllarda yer alırken ve kameranızdan sosyal medyaya yüklemek için kısa görüntüler çektikten hemen sonra paylaşılabilir videolar hazırlamanıza yardımcı oluyor. QuikStories ile fark, kliplerinizi otomatik olarak üretmesidir. GoPro, hafıza kartınızda ve sosyal ağınızda zayıflayan videolar arasındaki engeli uzun süre yumruklamaya çalışıyor ve bu son güncellemeyle en güçlü darbeye sebep oluyor.

Bugün başlayarak, GoPro uygulamasının en son sürümü, QuikStories’in hazırlandığına inanıyor. Sadece günlük çekim kliplerini GoPro ile harcamanız ve ardından günün sonunda telefonunuza bağlanmanız ve ana ekranda çekmeniz gerekiyor. Uygulama daha sonra kameranızda yeni klipler arar ve onları düzenlemek ve müzikle tamamlayarak yayınlamanızı sağlar.

Kliplerle hâlâ bağlantı kurabilir, onları hareket ettirebilir, müzik ve düzenlemeleri değiştirebilirsiniz, ancak herkes iyi giderse, yapmanız gereken iş çok fazla olmayacaktır. Çünkü herşeyi GoPro hallediyor.

https://youtu.be/3r_Z5AYJJd4