GPU Z Guncellemesi 1

Dört Yeni Grafik Kartı: GPU-Z Güncellemesi Yeni Modeller İçin Destek Getiriyor

Yıllar boyunca, ücretsiz GPU-Z, donanımları ile daha derinlemesine girmek isteyenler için güvenilir bir analiz aracı olmuştur. Şimdi önerilen yazılım son sürüm 2.19’da piyasaya sürüldü. Neyin değiştiğini ve neden bir güncellemenin değerli olduğunu açıklıyoruz.

GPU-Z ile güçlü bir donanım aracı ve bilgisayarınızdaki uzun süreli indirmelerden birini elde edersiniz. İnce ücretsiz yazılım, ekran kartınızla ilgili birçok bilgi toplar ve bunları, sisteminizin diğer temel özellikleriyle birlikte, net bir kullanıcı arayüzünde sunar. Bu, yalnızca bilgisayarınızda yüklü olan grafik bileşenlerine ayrıntılı bir genel bakış sunar. Ayrıca hata analizinde GPU-Z kullanılabilir. Diğer şeylerin yanı sıra, kartınızın sıcaklığını kontrol etmek için aracı da kullanabilirsiniz.

GPU-Z Güncellemesi

Şimdi GPU-Z sürüm 2.19’da piyasaya sürüldü ve bu da birkaç iyileştirme getiriyor. Bunlar kısaca aşağıda sunulmuştur.

Yeni Grafik Kartı İçin Destek Eklendi

GPU-Z 2.19 güncellemesi, birçok yerde yazılımı geliştiren bir bakım yamasıdır. Birçok yeni grafik kartı için destek eklendi:

Nvidia GeForce GTX 1650

Nvidia GTX 1650 Mobil

Nvidia GTX 1660 Ti Mobil

Nvidia GeForce MX250, TU117-B

Ayrıca, AMD Ryzen 3000 Picasso APU’ları artık desteklenmektedir. Ayrıca, iki hata düzeltildi ve programın çalışması ve arayüzü birkaç yerde iyileştirildi. Daha fazla bilgi için üretici sayfasındaki listenin tamamını ziyaret edin.