acun media 1

Danla Biliç’in Şeyma Subaşı Videosuna Acun Media Telif Attı

Uzun süredir paylaştığı makyaj videolarıyla YouTube‘da fenomen haline gelen Danla Biliç’in Şeyma Subaşı ve Zeynep Ilıcalı’yla alakalı olarak yüklediği son videosu “Acun Media tarafından bulunan bir telif hakkı talebi nedeniyle artık kullanılamıyor” uyarısı aldı. Daha açık konuşacak olursak, Danlı Biliç’in ağır dedikodu içeren videosu 2 saat içerisinde kaldırıldı.

YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videolarıyla yüz binlerce takipçisi olan Danla Biliç’in yanı sıra Instagram videoları ve Acun Ilıcalı’nın eşi olmasından dolayı çok fazla takipçisi olan Şeyma Subaşı arasında yaşanan gerilim artıyor.

Son olarak Danla Biliç‘in Şeyma Subaşı-Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı ile alakalı videosu Acun Media tarafından telif hakkı nedeniyle kaldırıldı.

Danla Biliç, telif hakkından sonra Twitter hesabından “Noldu ya fotom gitti” ifadeleriyle duyururken ardından attığı tweetleri de daha sonra sildi. Biliç, sildiği tweetlerde Şeyma Subaşı’nın kendisiyle video çekmesi halinde özür dileyeceğini ve çıkarları için yaşayan bir insan olduğunu yazdı. Telifli video birçok kişi tarafından başka kanallara yüklendi.