Call of Duty WW2

Call of Duty: WW2 Sonunda Resmi Olarak Duyuruldu

En geniş kapsamlı oyun serilerinden biri olan Call of Duty her sene yeni bir oyun ile gündeme gelmeye başladı. Son dönemde yaptığı oyun temaları bir türlü beğenilmeyen yapımın yeni oyununda ise tekrar 2.Dünya Savaşı temasına döneceği belirtilişti. Şimdi ise yeni oyun Call of Duty: WW2 resmi olarak duyuruldu.

Oyun serileri içerisinde en uzun soluklu olan yapımların başında Call of Duty geliyor. Yayınlandığı andan bu yana sürekli olarak oyuncu kitlesini arttırmayı başaran yapım FPS türünün atası olarak biliniyor. Hemen her sene elde ettiği başarılar ile övünen yapımın son serilerde ise isteneni bir türlü veremediğini de söylemek gerekiyor. Özellikle tema değişiklikleri yapılması ve artık gerçek dışı olayların konu alınarak gelecekte geçen hikayeleri anlatması yapımın ardı ardına eleştiriler almasına hatta satış rakamlarında çöküş yaşamasına neden olmuştu.

Tüm bu gelişmelerden sonra ise sonunda marka bir değişime imza atarak yeni oyununda tekrar eski serilerinde konu edindiği dünya savaşlarını dönüş yapacağını belirtti. Açıklama resmi olarak yapılmadığı için oyunun nasıl olacağı ya da mevcut yapısında ne gibi değişimlerin söz konusu olacağı konusunda bir türlü beklenen ifadeleri görememiştik. Ne zaman çıkış yapacağı merakla beklenen yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: WW2 hakkında resmi bilgi ise sonunda verildi. Yapım tarafından hazırlanan Call of Duty: WW2 web sitesiyle beraber oyun resmiyet kazandı.

Call of Duty: WW2 Geri Sayım Başladı

Oyun için hazırlanan sitenin açılmasıyla beraber bir nevi oyun resmi olarak doğrulanmış oldu. Firma siteyi açmasının ardından belli başlı konular hakkında da bilgiler verdi. Firma tarafından oyun konusunda yapılan açıklamada oyunun sadece bilgisayar versiyonlarının olmayacağı beklendiği gibi PS4 ve Xbox One desteklerine de sahip olacağı belirtildi.

Call of Duty: WW2

Sitenin açılmasından sonra ise şu an için sadece geri sayım başlamış durumda. Oyunun nasıl bir yapısı olacağı ve oyunda nasıl bir hikayeye yer verileceği gibi tanıtımların yapılacağının açıklanmasının beklendiği 26 Nisan günü için geri sayım başlatan sitenin oyun hakkında ilk detayları verdiğini de görüyoruz.

Yapım Ne Kadar Başarılı Olacak?

Serinin tam anlamıyla geri dönüş oyunu olarak gösterilen oyunun tanıtımı için artık sayılı günler kalması şimdiden serinin hayranlarının heyecanlanmasını sağladı. Oyunun nasıl sistemlere sahip olacağı şimdiden merak konusu oldu. Şu an için oyun hakkında çok sık araştırmalar yapılıyor olsa da Call of Duty: WW2 hakkında net bilgi elde etmek için mutlaka sitedeki geri sayımı beklemek gerekiyor. Yapımın bundan sonra yeni oyun için hem videolar hem görseller yayınlaması bekleniyor. Ayrıca oyun hakkında detaylı bilgilerinde bu tarihten sonra verileceğini belirtelim.