ASSASSİN'S CREED ODYSSEY

AC Odyssey: The Fate of Atlantis’ine Ait İçeriğin Çıkış Fragmanı

Assassin’s Creed Odyssey sevenlerine hikaye temelli içerikler paylaşılmaya devam ediyor. ilk olarak yayınlanan Legacy of the First Blade ile beraber Hidden Blade silahını  ilk kullanan Darius karakterinin tanıtılması yanında Assassins topluluğunun ortaya çıkmasına neyin sebep olduğu hakkında daha fazla bilgi veriliyordu. Üç bölüm olarak  yayınlanan içerikte sırada The Fate of Atlantis geliyor.


The Fate of Atlantis’in ilk bölümü 23 Nisan 2019 tarihinde paylaşılacak. Bu bölümde  Atlantis’in sırları ortaya çıkartırken, bir tarafdan da mistik yaratıklara karşı mücadele edilecek. Oyunun yapımcısı Ubisoft’da The Fate of Atlantis içeriğinin çıkışından önce oyun severler için bir fragman yayınladı.

Fragmanda içerikte karşımıza çıkacağını düşündüğümüz birbirinden güzel mekanları görüyoruz. Tabi bir yandan da bu görüntüler fragmana özel olarak hazırlanmış sahneler olabileceğini de hatırlatalım..İçerik yayınlandığında ne olduğunu hep birlikte göreceğiz.

Sonrasında ise Hound of Hades yani Cerberus ve senaryoda karşılaştığımız karakterler de dikkat çekici. Soluk tenli karakter yüksek ihtimal Hades; diğer karakterler ise ZeusAthena veya duruma göre Hera.

İyi Seyirler..