EA Access 1

Xbox’a Özel: Playstation 4 Oyuncuları Popüler Oyun Hizmetlerine Erişebiliyor

EA Access daha önce sadece Xbox sahipleri için mevcuttu. Ancak bu yıl, abonelik teklifi aynı zamanda PlayStation 4’e de dayanıyor.

EA Access, 2014’ten beri Xbox One’da kullanılabilmektedir. Bu yılın temmuz ayında, geliştirici ve yayıncı Electronic Arts ayrıca ücretli abonelik hizmetini PS4’e getirecek. Şirketin açıkladığı gibi, Sony’nin konsolundaki fiyat aynı olacak. Yani ayda 3.99, ya da yıllık 24.99 Euro ödemeniz gerekecektir.

EA Access

PS4 İçin EA Access: Henüz Bilinmeyen Mevcut Başlıklar

PS4’ten seçilecek oyunların listesi henüz yok. Xbox One’da Electronic Arts şu anda 50’den fazla EA parçasına erişim sözü veriyor. PS4’te daha az olması gerekiyor, çünkü Sony PS3 oyunları için geriye dönük gerçek uyumluluk sunmuyor. Mevcut oyunlara erişime ek olarak, abonelik ayrıca on saatlik deneme sürümünde piyasaya sürülmeden önce EA oyunlarını deneme fırsatı da sunuyor. Ayrıca, abonelere EA’nın çevrimiçi mağazasında yapılan alışverişlerde% 10 indirim uygulanacaktır.

EA Erişimi Nedir?

Xbox One ve PlayStation 4 sahip oldukları geniş başlık kitaplığına ve bazı ek teşviklerden mümkün olduğunca erken erişime sahiptir. 2014’te başlatılan EA Access, Electronic Arts’ın yayıncısıdır. EA dijital alımlarında% 10 indirim.

Bununla birlikte, hizmetin Temmuz 2019’a kadar PS4’te resmen başlatılmayacağına dikkat çekiyor. Öte yandan PC oyuncuları kardeş hizmeti olan Origin Access’i kullanabiliyor.