World of Tanks Wallpaper 1280x720 fragparta pc playstation 4 xbox one 1

World of Tanks 1.0 güncellemesi oyunu tamamen değiştirecek

Wargaming, World of Tanks 1.0 güncellemesini duyurdu ve güncelleme hakkında ilk bilgileri paylaştı. Oyunun içeriğini, görsel kalitesini ve haritalarını büyük oranda değiştirecek olan bu güncelleme, oyunun yapımcıları tarafından “dönüm noktası” olarak tanımlanıyor. Detaylar haberimizde.

Milyonlarca kişi tarafından oynanan ve ülkemizde de son derece popüler olan World of Tanks, büyük bir güncelleme almak üzere. Oyunun geliştiricisi Wargaming tarafından paylaşılan bilgilere göre “World of Tanks 1.0 güncellemesi” olarak isimlendirilen güncellemeyle oyun içerisindeki müziklerden görsel kalitesine, harita yapısından tutarlılığa kadar birçok şey değişecek.

Bu güncellemenin oyunculara son derece eşsiz kalitede oyun deneyim sunacağını ileri süren World of Tank Geliştirme Müdürü Milos Jerabek, oyuncuların sevdiği oyun ruhunun aynı kalacağını ancak içeriğin günümüz teknolojisine uygun bir şekilde geliştirileceğini paylaştı. 1.0 güncellemesi için “Dönüm noktası!” yorumunu yapan Jerabek, önceliklerinin oyun deneyimini korumak olduğunun da altını çizdi.

world of tanks scgx

World of Tank 1.0 güncellemesiyle neler değişecek?

Güncellemeyle birlikte 25’ten fazla harita yeniden şekillendirilecek. Haritalardaki suyun, bitki örtüsünün, gökyüzünün, toprağın ve ışık efektinin yeniden ayarlanacağı, savaşa daha uygun bir şekilde düzenleneceği paylaşıldı. Bu değişiklikler sayesinde haritalardaki “tutarlılık” da artacak. Bunun yanı sıra tüm oyunun çözünürlüğü ve detayları da artacak. Son olarak da yeni tema müzikleri eklenecek. Bu müzikler oyun içerisindeki duruma, haritaya ve harita üzerindeki konuma bağlı olarak değişecek ve tank savaşlarının değişen havasına bağlı olarak oyuncuların ruh hallerini ve yaşadıkları deneyimin yoğunluğunu da şekillendirecek.

World of Tank 1.0 güncellemesinin Mart ayında oyuna eklenmesi bekleniyor.