Whatsapp Yeniliklerinden Nasıl Haber Alırız?

Teknolojinin gelişmesi ile iletişimde farklılaşmalar boy göstermeye başlamıştır. Kısa mesajın ve aramanın yerini whatsapp isimli bir program almıştır. Bu program sayesinde arama, görüntülü arama, ses kaydı ve mesaj yazma işlemleri oldukça kolay yapılabilmektedir. Hatta isterseniz mesajınıza duygularınızı anlatan emojilerde ekleyebiliyorsunuz.


Whatsapp Ücretli midir?

Whatsapp uygulaması ücretsiz olarak telefonunuza indirilebiliyor sizin için konuşmalarınızı yedekleyebiliyor. Bu kadar çok seçenek sunan bu uygulama hemen hemen herkesin telefonunda bulunmaktadır. Sunduğu bu özellikler ile hem kullanımı çok basit hem de oldukça fazla seçeneği size bir arda sunmaktadır.

Whatsapp Yeniliklerinden Nasıl Haber Alırız?

 Peki, Watsapp Yeniliklerinden Nasıl Haber Alırız? Bu program dünya genelinde kullanılmasından dolayı güncellemelerini otomatik olarak yapmaktadır. Ancak farklı bir uygulama yahut sürüm güncellemesi yapacak ise whatsapp size bildirim göndererek bu güncellemeyi yapmanızı sağlayacaktır. Uygulama her çıkan yenilikten sizi anlık bildirimler ile haberdar etmektedir. Ancak emoji veya başka küçük bir güncelleme için bildirim gelmemektedir. Siz onu uygulamayı kullanırken fak etmektesiniz. Whatsapp gün geçtikçe yaygınlaşan bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır.