whatsapp durum 1

WhatsApp Durumunuzu Facebook ve Instagram’da Paylaşabilirsiniz

Facebook, aylar boyunca WhatsApp durumunuzu bir düğmeye dokunarak doğrudan Facebook ve Instagram ile paylaşmanıza olanak tanıyan yeni bir özelliği test ediyor. Bu WhatsApp durum paylaşımı özelliği ve kullanıcılar için kullanıma sunulmamış Android veya iOS için beta programına katılabilir.

Uygulamaya, insanların kişisel statüsünü paylaşmak için izin verecektir. Tüm durumlarınızı otomatik olarak Facebook ve Instagram’da paylaşan bir seçenek yok. Bu, şirket için iyi bir karardır, çünkü arkadaşlarınızı yalnızca birçok durumdan kurtarmaz, aynı zamanda utanç verici durumları paylaşmaktan da kaçınır.

WhatsApp Durum

Whatsapp Durum Paylaşma Özelliğine Bir Düğme Eşlik Edecek

Herkes bu özelliğin bu yılın başında en kısa sürede yayınlanmasını bekliyordu, Facebook tüm kardeş şirketlerini entegre etme planlarını açıkladı. CEO Mark Zuckerberg, uygulamaların birleştirilmesinin onları bir araya getireceğini belirtti.

Daha önce, bu hizmetlerin tamamen tek bir sosyal ağda birleştirileceğine dair bazı söylentiler vardı. Bununla birlikte, insanlar bu konuda mutlu değildi ve üç uygulama bir araya getirilecekse güvenlik sorunlarını bile sorguladılar. Güvenlik sorununu çözmek için, Facebook, tüm uygulamalara şifrelemeyi uçtan uca ekleyeceğini açıkladı.

Facebook uygulamalarının tümü aynı tarih paylaşım API’sini kullanacak, ancak bazı söylentilere göre, kullanıcıların bazı Facebook dışı uygulamalarda durumlarını paylaşmalarına yardımcı olacak şirket, çoğunlukla insanlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor, ancak bazıları yeni özellikler piyasaya sürmeye devam ediyor. Tahminimiz, bu özellik insanlar tarafından sevilecek, sadece kafa karışıklığına neden olacak ve daha fazlası olmayacaktır.