Ubisoft, The Division 2’nin yolda olduğunu duyurdu!

Milyonlarca oyuncusuyla büyük ses getiren The Division’ın yeni oyunu The Division 2’nin yolda olduğu duyuruldu. Ubisoft, yeni oyunla ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Bugün gerçekleştirilen State of the Game canlı yayınında Ubisoft geliştiricileri tarafından oldukça önemli bir açıklama yapıldı. Geliştiriciler, satışa sunulduğu ilk dönemlerde tüm dikkatleri üzerinde toplayan The Division’ın yeni oyunu, The Division 2’nin yolda olduğunu duyurdu.

Oyunun içeriği hakkında bilgi paylaşmayan geliştiriciler, çevrim içi oynanan oyuna bir ek paket getirmek yerine neden yeni bir oyun geliştirdikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Söylediklerine göre The Division’da değiştirmek istedikleri ve hikayeye eklemek istedikleri o kadar çok şey mevcut ki, bunu en iyi şekilde yapmak için ikinci oyunu geliştirmede karar kılmışlar. Ayrıca, ilk oyun satışa sunulduğundan bu yana kullanılan motorda da önemli geliştirmeler yapılmış.

The Division 2

Ekip, Haziran ayında düzenlenecek olan E3 etkinliğine kadar başka bilgi paylaşmayacağını duyurdu. Maalesef yeni oyun hakkında daha fazla bilgi almak adına birkaç ay bekleyeceğiz.