Red Dead Redemption Remastered
Red Dead Redemption Remastered

Red Dead Redemption Remastered sızdırıldı

Red Dead Redemption oyununun yenilenmiş sürümünün yeni konsollara geleceği iddia edilmişti. Bu konu hakkında yakın tarihte bir veri sızdırıldı. Sızdırılan bu veriye göre Red Dead Redemption Remastered oyunu PlayStation 5 ve Xbox Series X konsolları için çıkabilir.

Red Dead Redemption güncelleniyor

Red Dead Redemption Remastered oyunu, Amazon’da bir süreliğine görünüp ortadan kayboldu. Rockstar Games henüz konu hakkında resmî bir açıklama yapmasa da şimdiden bu tür sızıntının meydana gelmesi pek çok kullanıcıyı heyecana düşürdü.

Bazı kullanıcılar da  bu duruma tepki gösterdi. Kullanıcıların bir kısmı eski oyunların güncellenmesini memnuniyet ile karşılarken diğer bir grup yeni oyun beklentisi içine giriyor. Son zamanlarda Rockstar Games firmasından en çok beklenen oyun GTA 6 olmakta fakat henüz bu konuda herhangi bir çalışmanın yapılıp yapılmadığı hakkında senaryo çalışmalarının yapıldığı biliniyor. Bunun dışında farklı bir açıklama yapılmadı.

Yanlışlıkla Amazon’da listelenen ve sonrasında kaldırılan oyun için henüz net bir bilgi olmasa da bazı bilgiler şimdiden öğrenilmiş durumda. Alınan bir ekran görüntüsüne göre Amazon’da yayınlanan Red Dead Redemption Remastered oyunu, 10 Aralık 2020 tarihinde satışa çıkarılacak. Fiyatının 50 $ olması beklenen oyun hakkında şimdilik bu kadar bilgi verilmiş durumda.

Red Dead Redemption Remastered sızdırıldı
Red Dead Redemption Remastered sızdırıldı

Bazı kullanıcıların paylaştığı yoruma göre bu durumun bilinçli olarak yapıldığı muhtemel. Firma, sızıntı yaptığını belirterek aslında oyunun çıkacağını gizlice haber vermeye çalışıyor. Yakın zamanda bu durumun gerçek olup olmadığı belli olacak.

Red Dead Redemption oyunu

Red Dead Redemption serisi, Western tarzı bir video oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İlk oyunu 2010 yılında çıkan RDR, aksiyon ve macera türünde, GTA gibi açık bir dünyayı oyunculara farklı şekilde sunuyor.

Red Dead Redemption oyunu ile birlikte oyuncular için beklenen bazı özellikler bulunuyor. Yeni oyun ile birlikte oyunun daha kaliteli olması, yeni teknolojilere ayak uydurması ve RTX desteklemesi oyuncuların beklediği özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca oyunun ekstradan bazı özellikler kazanacağı da kullanıcılar tarafından düşünülmektedir.