Overwatch Cairo

Overwatch oyuncusu yaptığı haritayı yayımladı [Video]

Joshua Llorente isimli Overwatch oyuncusu, Blizzard’ın oyunu için tasarladığı Cairo isimli haritayı paylaştığı videoyla yayımladı. Haritanın tüm detaylarının net bir şekilde görülebildiği video, Overwatch’un hayranları ve oyuncuları tarafından oldukça beğenildi.

Oyun sektörünü kasıp kavuran Overwatch’un hayranlarından birisi olan Joshua Llorente, Blizzard’ın FPS oyunu için kendi tasarladığı haritayı yayımladı. Cairo olarak isimlendirdiği bu güzel harita üzerinde aylardır çalıştığını belirten Joshua, haritayı Unreal Engine 4, 3DS Max, Substance Painter ve Photoshop kullanarak geliştirmiş. İşte tüm detaylarıyla Cairo:

Harita Overwatch’a eklenebilir!

Oyun topluluğu aylardır Joshua’nın haritasıyla ilgili konuşuyordu ve videonun yayımlanmasıyla birlikte bu harita en çok konuşulan forum konuları arasında yerini aldı. Overwatch’un başında olan Jeff Kaplan da Joshua’nın haritasına karşı ilgisiz kalmadı ve haritanın mükemmel olduğunu, Joshua ile iletişime geçeceklerini belirtti. Bu sözlerden haritanın oyuna eklenme ihtimalinin bulunduğu anlaşılıyor.