offpeak 1

OffPeak.io ile En Uygun Fiyatlı Dönemde Tatil İmkanı!

Yaz ayları, hepimizin tatile ihtiyacı var. Sizde diyelim ki tatil, eğlence, gezi her ne amaçla olursa olsun yurt dışı seyahat planı yapıyorsunuz örneğin Amsterdam’a gideceksiniz. Ama hangi zamanı tercih edeceğinizi de bilmiyor ve etrafınızda oraya gitmiş kişilerden önerilerini ve deneyimlerini alıyorsunuz. Ancak size önerilen zamanın doğru zaman olup olmadığını fiyatların uygun seviyede olup olmadığını bilemiyorsunuz. Şayet şanslı değil ve yoğun döneme denk geldi iseniz, pahalı bir tatil yapacak olabilirsiniz. İşte bu noktada size yardımcı olabilecek bir program var OffPeak.io.

OffPeak.io , uygun bütçeli bir tatil arıyorsanız, size en uygun günleri belirlemenizde yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir web sitesi. Bu hizmeti size sağlamak için, otel odası fiyat verilerine kaynak olarak kullanarak, rahatlık ile anlaşılabilir görseller halinde sonuçları eder ve kolayca sindirilebilen görseller halinde size sonuçları vermekte. Böylece gideceğiniz yere gitmek için en ucuz tarihleri ​​çabucak bulabilirsiniz.

Web sitesinin en uygun fiyatlı günleri göstermesinin yanında, hava durumu tahminlerini ve tercih ettiğiniz otel’in kullanılabilirliği gibi verileri de size sağlamakta. Ayrıca, size seçtiğiniz dönemde seçtiğiniz noktanın etrafında gerçekleşen olaylar hakkında bilgiler de vererek gideceğiniz yer hakkında önceden bilgi sahibi olmanızı sağlamakta.

Beta durumunda olan web sitesi içerisinde bazı hataların olması muhtemel. Ancak OffPeak.io’nun yaratıcısı karşılaşılan sorunların hızlıca giderilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.