xbox one controller 1

Microsoft, Xbox almak yerine evsizlere yardım eden çocuğa özel bir hediyeyle sürpriz yaptı

Yeni yıl hediyesi olarak kendisine verilen 300 dolar ile Xbox One almayı düşünen Mikah Frye, oyun konsolu satın almak yerine bu parayla birçok evsize yardım etti. Genç Mikah’ın bu davranışı Microsoft tarafından duyuldu ve şirkete yaraşır bir şekilde ödüllendirildi.

Hem dinlerinde özel bir gün olduğu için, hem de kültürlerinde büyük bir yere sahip olduğu için yılbaşı etkinlikleri ve dönemi birçok ülke için son derece önemlidir. Bu ülkelerden birisi olan ABD’de, Ohio’da yaşayan Mikah Frye, yılbaşında Xbox One almak için ailesinden aldığı parayla evsizlere yardım etmeyi tercih ederek ülkenin gündeminde yer buldu. 9 yaşındaki Mikah, 300 dolar ile 60 adet battaniye alarak evsizlere dağıttı ve bu örnek hareketi Fox tarafından haberlere taşındı. Yaşının küçük olmasına rağmen böylesine büyük bir yardımda bulunan Mikah’ın hikayesi Microsoft tarafından duyuldu ve şirkete yaraşır şekilde ödüllendirildi.

feel good 2

Tüm parasını battaniye satın almak için harcayan Mikah, bugün Microsoft yetkilileri tarafından “Noel Baba” ile birlikte ziyaret edildi. Noel Baba, yardımseverliğinden ötürü genç Mikah’a Minecraft Xbox One paketi hediye etti. Genç Minecraft hayranı, şimdi yeni oyun konsolunun tadını çıkarıyor.