Facebook Messenger

Messenger’a kendiliğinden silinen mesajlar geliyor!

Facebook Messenger yeni bir özelliğe dava kavuşuyor. Mesajlaşma platformundan, belirlenen sürenin ardından kendiliğinden silinen mesajlar gönderilebilecek. “Unsend” isimli bu özellikler ilgili detaylar haberimizde.

Facebook veri skandalından ötürü manşetlerdeki yerini koruduğu sırada Facebook Messenger’ın yeni bir özelliğe kavuşacağı duyurduldu. “Unsend” olarak isimlendirilen bu özellik, gönderilen mesajların belirlenen sürenin ardından kendiliğinden silinebilmesini mümkün kılacak. Facebook yetkilileri, bu özellik sayesinde kullanıcılar arasındaki mesajlaşmanın daha sağlıklı olabileceğine inandıklarını dile getirdi.

Facebook Messenger

İlk olarak Mark Zuckerberg tarafından kullanıldığı sırada fark edilen bu özellik, paylaşılan bilgilere göre bir süre yalnızca Zuckerberg ve diğer Facebook yöneticileri tarafından kullanılabiliyordu. Dört sene önce Sony yetkililerinin arasındaki konuşmanın sızdırılmasından ötürü böyle bir tedbir aldıklarını belirten Facebook yetkilileri, yakın bir tarihte özelliği tüm kullanıcılar için kullanıma sunulacağını da belirtti.