Adsiz

iPhone 7 Plus ve Galaxy S8 hız testi paylaşıldı

Samsung Galaxy S8’in kullanıcı karşısına çıkmasıyla beraber cihaz için testler çok hızlı bir şekilde yapılırken, beraberinde test sonuçları internette paylaşıldı.

Kısa süre önce Samsung Galaxy S8 hakkında ne kadar dayanıklı olduğunu gösteren videodan hemen sonra şimdide hız testi videosu paylaşıldı.

Paylaşılan videoda Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 Plus’ın açılış hızları ile uygulamaları açma süreleri bakımından performans durumları test edildi. Kapalı şekide olan iPhone 7 ve S8 model cihazlarından S8 modeli daha erken açılıyor. iPhone 7 Plus ise ufak bir gecikmeden sonra hemen açılıyor. Bu kısımdan sonra ise cihazlarda yer alan uygulamalar aynı anda açılıyor. Bazı uygulamalar iPhone 7 Plus’ta daha erken açılırken, diğer uygulamalar ise Galaxy S8’de daha erken açılıyor. Elbette uygulamaların açılış hızlarında donanım değil de en fazla yazılım etki ediyor diyebiliriz.

Üstüne bir de iki cihaz arasında yer alan animasyonlar da eklendiğinde ciddi bir rekabet doğuyor. Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 Plus’ın açılış hızlarını aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

https://youtu.be/HoeNziYYJg4