Instagramda artik Applein hesabi dikkat cekecek

Instagram’da artık Apple’ın hesabı dikkat çekecek!

Neredeyse 1 gün önce Apple Instagram’da ilk gönderisini yaptı ve yapmış olduğu paylaşımları iPhone kamerasıyla çekmeyi tercih etti.

Apple’ın kısa süre önce Instagram’a katılması ve hemen ardından 9 farklı paylaşımda bulunması ve bununla beraber her gönderimde 5 adet fotoğraf videosu gibi birçok alternatif kullanması ciddi anlamda Apple’ın kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Hesap kısa süre önce açılmış olmasına rağmen Apple tutkunları hesaba büyük ilgi gösterdi. Her dakika binlerce kişinin takip ederek takipçi sayısını katlaması oldukça güzel görünürken en son takipçi sayısı neredeyse 300 bini geçmiş durumdaydı.

Apple sosyal medyadan aslında uzak kalan şirketlerin başındaydı. Ne olduysa birden bire Twitter hesabını açmıştı ve şimdi de Instagram ile yoluna devam edecek gibi duruyor. Apple’ın iPhone ile çektiği fotoğraflar ciddi anlamda bütün yeteneklerini gözler önüne serdi.

iPhone ile çekilen güzel fotoğraflar paylaşılacak!

Instagram hesabını incelediğimizde iPhone ile çekilen fotoğrafların #ShotoniPhone ile paylaşılabileceğini belirtmiş olan Apple, en başarılı fotoğrafları seçerek yayınlayacağını ifade etmiş durumda. Güzel fotoğrafları yayınlarken hem kullanıcı adı hem de fotoğrafını yayınlayacağını da söyleyen Apple bir nevi kişilere yardım ediyor. Son olarak Apple’ın hesabından hiçbir şekilde ürün fotoğrafı ve reklam satışı gibi paylaşımların olmayacağı dikkat çekiyor.