huawei p30 serisi ilk kez yan yana goruntulendi shiftdelete 1 1

Huawei P30 Serisinin Beraber Görüntüleri Çıktı!

Bıraktığımız günlerde tanıtım tarihi açıklanan Huawei P30 serisiyle alakalı yeni gelişmeler ortaya çıktı. P30 serisinin yan yana olan görüntülerinin ortaya çıkması gündeme yerini aldı.

Tanıtım tarihi 26 Mart 2019’da Paris’te düzenlenecek olan lansmanda ortaya çıkmasıyla piyasaya sunulacak. Huawei P30, P30 Pro ve P30 Lite serisinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda Spigen’ın kılıfları ile belli oldu. 18W hızlı şarj desteğine sahip olacak olan cihazın tanıtımına az bir süre kala yeni görüntüleri ortaya çıktı.

huawei p30 serisi ilk kez yan yana goruntulendi shiftdelete 3

Yukarıda olan görselde göreceğiniz gibi P30 Lite cihazın ekran parmak izi okuyucusu yerine fiziksel bir parmak okuyucusu olduğu görünüyor. Ayrıca P30 Lite’ın üçlü kamera sistemine sahip olduğunu da belirtelim.

Ortaya çıkan başka bir bilgiye göre de Lite serisinin kamerası diğer kameralara göre daha düşük olacağı söyleniliyor. Üçlü kamerasının sırasıyla 20MP + 16MP + 2MP olarak çıkması bekleniliyor. Bu serinin uygun fiyatla gelmesi de beklentiler arasında ve aynı zamanda gücünü Kirin 710’dan alacağını da belirtelim.  Tanıtımına az kalan serinin detayları şu an için bunlardan ibarettir.