HP Soectre 1

HP, Dünya’nın En İnce Dizüstü Bilgisayarı Olan Spectre 13’ü Satışa Sundu

HP tarafından gerçekleştirilen “Dijital dokunuşlar” etkinliğinde tanıtılan HP Spectre 13 ve HP Spectre x360’ı görücüye çıktı. HP Spectre 13 Dünya’nın en ince dizüstü bilgisayarının olması yanında bir çok özelliği de içinde barındırıyor. İşte HP Spectre 13 ile ilgili tüm detaylar!

HP, premium tüketiciler için geliştirmiş olduğu seriye yeni ürünlerini, çeşitli donanım özellikleri ile birlikte getirmiş durumda. Spectre 13 ve Spectre x360 13 dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilirken; aynı zamanda tablet olarak da kullanılabilmekte.

HP Spectre 13’ün Tüm Özellikleri

8. Nesil Intel Core i5 ve i7 işlemci seçenekleri ile sunulacak olan Spectre‘de, 16 GB LPDDR3‘e kadar bellek ve 1 TB’lık PCIe SSD9 ve optimize edilen termaller bulunmakta. Bu özelliği ile oldukça yoğun çalışma temposunda bir çok uygulamayı bir anda kesintisiz kullanma imkanına da erişilmiş olacak.

Yeni nesil işlemciler ile birlikte; parlak ve gizlilik filtresine sahip 4K Corning Gorilla Glass NBT ekranı bulanan spectre 13’de aynı zamada dokunmatik özelliği de bulunmakta. Daha uzun pil ömrü ve daha şık açısal tasarımı ile dikkat çeken yeni incilerin oldukça hoşumuza gittiğini ifade edelim.

HP Spectre HP Spectre1

Kasa olarak CNC alüminyum ve karbon fiber kullanılmış olan cihazda, roze altın renkli aksan; alternatif olarak da bakır cilalı veya koyu gümüş aksan seçeneği sunuluyor.

Çok kaliteli bir ses elde etmek için hoparlörler tam boyutlu olarak kullanılırken; rahat bir klavye kullanımının sunulması için de tam boyutlu kenardan kenara, arkadan aydınlatmalı olarak tasarlanmış durumda. 30 dakikalık şarj süresi ile yüzde 50’ye kadar şarj etme olanağı sağlanırken; tam dolu bir pil ile 11,5 saate kadar kullanım imkanı sunuluyor.
Güvenlik özellikleri arasında yer alan parmak izi okuyucusu ve gizlilik filtreli ekran seçeneği yanında HP Wide Vision FHD IR yüz tanıma özelliğine sahip kamera kullanılmış durumda.

Aynı zamada Windows Ink Certified kalemi ile eşzamanlı dokunma sayesinde sizi geriden takip etmeyerek daha doğal bir kullanım sunulmakta. Kalem altında yer alan USB-C üzerinden 15 saniye şarj ile 198 dk. kullanım imkanı sunulmakta.

HP Spectre 13’ün Fiyatı Nedir?

HP Spectre 13 Dizüstü bilgisayarı KDV dahil 7999 TL, HP Spectre x360 ise KDV dahil 5999 TL’den başlayan satış fiyatları ile raflarda yerini alacak.