Galaxy Note 7R

Galaxy Note 7R Bekleyenlere Müjdeli Haber

Samsung’un büyük umutlarla piyasaya sürdüğü yeni seri Note 7 akıllı telefonlarının toplatılmasından sonra şimdi gündeme gelen model Galaxy Note 7R modeli oldu. Kısa süre önce performans testleriyle beraber ortaya çıkan yeni seri akıllı telefonların şimdi ise satışı konusunda detaylar ortaya çıktı. Bu kez telefonu bekleyenlere müjdeli haberler var.

Galaxy Note 7R akıllı telefonları tam anlamıyla Note 7 akıllı telefonlarının yenilenmiş versiyonları. Yayınlandığı andan bu yana sürekli olarak alev alma sorunlarıyla gündeme gelmesinden sonra toplatılan Note 7 serisinin iptal edilmesinin kararıyla beraber satışı yapılan telefonların akıbeti merak konusu olmuştu. Samsung’un toplamda 4 milyon gibi bir üretim yapması ilk aşama için markanın nasıl bir geri dönüşüm yapacağı sorularını akla getirdi.

Sonuç olarak 4 milyon telefonun doğrudan imha edilmesinin markada ciddi bir açığa neden olacağı konuşuluyordu. İşte tüm bu sorunların cevabını Galaxy Note 7R modeli verdi. Yeni seri akıllı telefonların iptal edilen Note 7 akıllı telefonlarının yenilenmiş versiyonları olduğu ve serilerin bu şekilde yeni isimle tekrardan satışa sunulacağı açıklanmıştı. Beklendiği gibi de oldu ve Galaxy Note 7R modeli hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Daha önce değişim gösterdiği akıllı telefonlarının özellikleri ortaya çıkan markanın şimdi ise yeni akıllı telefonlarının satış fiyatları netlik kazandı.

Galaxy Note 7R

Galaxy Note 7R Ne Kadar Fiyatla Gelecek?

Fiyatlara geçmeden önce öncelikle Galaxy Note 7R telefonunda nelerin değişeceğinden bahsedelim. Bu noktada ilk değişiklik Galaxy Note 7R akıllı telefonlarının pilleri konusunda oldu. Zaten Note 7 akıllı telefonlarında yaşanan sorunda pil sorunuydu. Bu noktada marka pillerinde değişime gitme karar aldı ve telefonların pilleri 3500 mAh değerinden tasarıma daha uygun olan 3200 mAh seviyesine indirildi. Bunun dışında tasarım açısından da farklı bir değişikliğe gitmeyen markanın yeni seri akıllı telefonlarında yer alan sistemlerde de bir değişiklik olmadığı görülüyor.

Buna karşın Note 7 adını temize çıkarma isteğinden mi bilinmez ama telefonların fiyatlarında çok ciddi bir düşüş yaşanıyor. Bu noktada yeni telefon için ortaya çıkan fiyatın 440 dolar olduğu belirtildi. Neredeyse %50 oranında daha ucuz olduğu görülen yeni Galaxy Note 7R akıllı telefonların kesinlikle ismi temize çıkarma adına iyi bir hamle olduğu belirtiliyor. Özellikle akıllı telefonun tüm dünya genelinde satışa çıkması Samsung’un istediği satış rakamlarını bir kez daha elde etmesini sağlayacak gibi gözüküyor. Fakat buna karşın telefonların şu an için sadece Güney Kore’de satışa çıkacağı iddiaları da var. Bakalım tüm bu iddialar içerisinde hangisi doğru olacak?