instax share

Fujifilm’in Akıllı Telefonlara Özel Yazısı Geliyor!

Fotoğrafçılık firmaları arasında en popüler markalardan bir tane olan Fujifilm yeni özel kare fotoğraf yazıcısını tanıttı.

Sadece akıllı telefonlarda kullanılacak olan yeni Fujifilm Instax Share akıllı telefonlarda çektiğiniz fotoğraflarınızı fiziksel olarak yazdıracak. Artık telefonunuzdan çektiğiniz fotoğrafları anında çıkartarak odanıza veya ofisinize asabileceksiniz.

Instax Share ile iOS veya Android telefonunuzdan çektiğiniz fotoğrafları 800×800 çözünürlük ile yazdırabileceksiniz. Yazıcı 318 dpi’lik bir yoğunluğa sahip. Sahip olduğu dahili bataryası ile 160 fotoğraf çıkartabileceğiniz yazıcı ortalama bir fotoğrafı 13 saniyede yazdırabiliyor.

Fujifilm Instax Share

Share isimli bir uygulama üzerinden yönetilebilecek olan cihaz fotoğrafları kolaj halinde de çıkartabilme özelliğine sahip. Uygulama sayesinde fotoğraflarınıza özel metinler de ekleyebileceksiniz. 11 farklı filtre ile birlikte de farklı görünümlerde fotoğraflar elde edebilmeniz mümkün.

Uygulama ayrıca Dropbox, Google Photos, Facebook, Instagram ve Flickr gibi uygulamalarla da entegrasyonlu olacak. Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Fujifilm Instax Share 199 Dolar etiket fiyatına sahip olacak.

Siyah ve beyaz renklere sahip olacak olan aletin özel kağıtları ise ayrı bir şekilde 17 dolar gibi bir fiyata satılacak.