Final Fantasy XV A New Empire

Final Fantasy XV A New Empire Mobil Ücretsiz Yayınlandı

Yıllardır en sevilen oyun serilerinden biri olarak karşımıza çıkan Final Fantasy serisi sonunda mobile geliyor. Final Fantasy XV A New Empire adı ile mobil versiyonuyla çıkış yapan oyunun, tüm detayları da ortaya çıktı. Peki Final Fantasy XV A New Empire mobil nasıl bir oyun? Hangi cihazlarda oynanabilecek? İşte tüm detaylarıyla yeni seri!

Final Fantasy, Square Enix firmasının yeniden doğuş oyunlarından biri olarak biliniyor. En uzun oyun serilerinden biri olarak değerlendirilen Final Fantasy, sürekli yeni serilerle beraber hikayesini de devam ettiriyor.

Hem oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan yapım hem de milyonlarda aktif kullanıcı tarafından tercih edilen oyun serilerinden biri olarak biliniyor. Yapımın bu kadar ilgi çekmesi Final Fantasy serisinin mobil platformlara da geleceğini göstermişti. Tüm bu etkiyle beraber sonunda beklenen oyun Final Fantasy XV A New Empire serisi de yayına girdi.

Final Fantasy XV A New Empire Nasıl Bir Oynanışa Sahip?

Final Fantasy XV A New Empire tüm mobil platformlar için şu an yayına girmiş durumda. Hem iOS hem de Android marketlerden oyunu ücretsiz olarak edinmeniz mümkün. Üstelik ücretsiz sürümünde herhangi bir kısıtlaması bulunmuyor. Oyun doğrudan ücretsiz olarak yayınlanmış durumda.

https://youtu.be/FKH1UD8cJFQ

Final Fantasy XV A New Empire serisinin yapısına gelecek olursak, strateji oyunlarının yapısıyla karşı karşıya kalıyoruz. Alışılagelmiş strateji oyunlarında yer alan yapı aynen bu oyuna da aktarılmış durumda. Amacınız bir imparatorluk kurmak ve her yönüyle bu imparatorluğu geliştirmek. Kendi ordularınızı kurup, krallığınızı korumak için düşmanlarınıza karşı savaş sürdürüyorsunuz. Final Fantasy serilerinde yer alan karakterler ve efsaneleri de içerisinde barındıran oyunda seviye sisteminin kullanıldığını da belirtelim.

Bunun dışında şu an erişime açılan oyunun herhangi farklı bir yönü bulunmuyor. Yaklaşık olarak 160 MB boyutunda bir dosya boyutuyla gelen oyunun hem Android hem de iOS platformlarında da indirilebildiğini belirtelim. Her iki işletim sisteminde de oyunu tamamen ücretsiz olarak oynamanız mümkün. Tabi ki oyun içi satın almaların bulunduğunu da belirtelim. Bu satın almalar daha hızlı gelişim sağlıyor.