image.img 1

Fifa Mobile Yeni Sezon Detayları Belli Oldu!

FIFA Mobile‘ın yepyeni bir sezonu Kasım ayında gelecek!

Size Kasım ayında neyin geleceğini gösterecek yepyeni özelliklerden bazılarını vurgulayacağız. Sezon öncesi Programa katılmaya devam etmeyi unutmayın, çünkü yeni sezon başladığında son Takım ortalamanıza dayanan bir ödül alacaksınız.

Kampanya

Kampanya, FIFA Mobile‘ın yeni sezonuna gelen yepyeni tek kişilik oyun deneyimi. Yeni Oyuncular ve ödüller kazanmak için Kampanya içinde Bölümler vasıtasıyla ilerleyin! Ödüller sunacak pek çok benzersiz Kampanya olacak.

Sezon öncesi Hazard, Pogba, Aurier, Macherano ve De Rossi için Sezon Öncesi Planlarını tamamlama, yeni sezonun başlatılmasıyla Kampanya’da bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olur. 

image.img

Eğitim

FIFA Mobile‘ın yeni sezonunda Oyuncular’ı yetiştirme fırsatı bulacaksınız. Yeni sezon Kasım ayında geldiğinde Bronz, Gümüş, Altın, Elite veya Master’ı eğitebilirsiniz! En Yakın Ekibinizi Oluşturun!

Yeni sezon başladığında Eğitim için ilerlemenize yardımcı olmak için Oblak, Torres, Evra, Shaqiri için Sezon Öncesi Planlarını tamamlayın.

image 1971965618.img

Olaylar

Favori Canlı Etkinlikler, FIFA Mobile‘ın yeni sezonunda olacak. Haftanın Takımı, Hakimiyet, İzcilik, Takım Kahramanları ve Günlük IsınmaEtkinlikler, FIFA Mobile‘ın yeni sezonunda Kampanya biçimini izleyecek. Olayların içinde belirli Canlı Etkinlikler, Planlar ve Mağaza yer alacaktır.

Kaká, Baines, Thiago, Van Persie, Nainggolan için Sezon Öncesi Planlarını tamamlayarak Olaylardaki ilerlemelerinizi yapın.

image 1363851567.img image 1545753735.img

Beceri Arttırıyor

Skill Boosts, FIFA Mobile’daki Gamechangers’ın yeni sezon sürümüdür. Yeteneklerinizi Eğitmenler tarafından Ultimate Team kurma becerinizin yanı sıra, her Skill Boost, Player’ın ortalamasını ve istatistiklerini yükseltmeye yardımcı olacaktır. Eğitim gibi her Skill Boost da geliştirilebilir!

David Luiz, Cavani, Srna, David Silva, Mkhitaryan için Planları tamamlayarak Sezon Öncesi Durumunuzu Beceri Artışları’nı başlatabilirsiniz.

image 599501261.img

Oyuncu Sıralaması

Oyuncu reytingleri, ekip kurma ve eğitme konusundaki düşüncelerinizi değiştirecek! Bir kez 100 ortalama vurduğunuzda Oyuncular’ı sıralayabilirsiniz. Maksimum ortalama oyuncularınızı sıralayarak ekibinizin gücünü daha da artırabileceksiniz. Şu anda sadece 11 oyuncu ile oynayacağınızı düşünüyorsanız, Sıralama çok önemli hale gelir …

Neymar, Mandžukić, Pizzi, William Carvalho ve Miranda‘nın planlarını tamamlayarak Sezon Öncesi Oyuncu Sıralaması ilerlemenizi başlatın.

image 1139144373.img