fifa19 1

FIFA 19 Tarihi Belli Oldu

Bu yıl bomba gibi gelmeye hazırlanan FIFA’nın sonunda çıkış tarihi belli oldu. Şampiyonlar ligi lisansını almasına rağmen daha çıkış yapmayan PES’e ilk gol atıldı.


Şampiyonlar liginin sonuna gelen KONAMİ, geçtiğimiz 10 yıldan sonra bu lisansı elinden FIFA’ya kaptırdı. Bu bakımdan artık tüm kozlar FIFA’da olmuş oluyor.

Tüm bunların yanı sıra The Journey (Yolculuk) hakkında ilk bilgileri sundu. Alex Hunter’ın hayat hikayesi 3. ve son sezon için hazırlık aşamasında olduğunu belirtelim. Şimdi ise Hunter, yani Alex’in kardeşi de oynayacak kişiler arasında görülüyor.

Oyunun yeni modu hakkında son gelen detaylara göre Kick Off oluyor. Açık konuşmak gerekirse klasik olan bu mod kendini tam anlamıyla yeniliyor. Yani yeni rank sistemi ile arkadaşlarınızla rekabet içerisinde olabileceksiniz.

OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

FIFA kullanıcılarına bir müjdemiz daha var; “Real Player Motion” özelliği artık daha kapsamlı. Böylelikle oyuncu hareketleri tam anlamıyla simule edilerek oyuna yansımış olacak.

FIFA 2019’un çıkış tarihi ise 28 Eylül 2018 olarak açıklandı. Şimdilik bilgiler bu kadar sınırlı olurken ilerleyen günlerde FIFA daha fazla açıklamayı bizlere sunacaktır.