Facebook Messenger
Facebook Messenger

Facebook Messenger Mesaj Silme Özelliği

Facebook Messenger eski kullanıcılarını geri toplamak için her geçen gün farklı güncellemeler ile karşımıza çıkıyor. Çoğu sosyal ağ platformunda olan mesaj silme özelliğini şimdi de Facebook Messenger ’e geldi. İlk olarak Instagramda olan bu uygulama ardından, WhatsApp tarafından geldi bu uygulama.

Mesajı herkesten sil seçeneği ile mesajınızı silmiş oluyorsunuz. Uzun süredir Facebook’a da gelmesi beklenen bu uygulama nihayet geldi dedirtti. Geç de olsa bu uygulamanın gelmesi kullanıcıların dikkatini çekti. Ancak bu Facebook Messenger’ da atıp sonradan pişman olduğunuz ya da yanlışlıkla atılan mesajları 10 dakika içerisinde geri çekebilirsiniz.

Facebook haberci
Facebook haberci

Mesajı herkesten sil yaptıktan sonra attığınız mesaj geri çekilecektir, sadece mesaj değil buna fotoğraf da dâhildir. Sadece kaldırmak için 10 dakikanız olduğunu belirtelim ve bu duruma eski mesajları dâhil değildir. Yani eski mesajlarınızı geri çekme gibi bir özellik yoktur. Facebook kullanıcıların dikkatini çekmek için farklı yöntemlere başvuruyor. Aynı zamanda eski kullanıcılarını da geri kazanmak istiyor, bakalım ilerleyen zamanlarda farklı güncellemeler ile kullanıcıların dikkatini çekebilecek mi?