Çocuğunun adını “Goku” koymak için internetten yardım istedi, amacına ulaştı!

Yeni doğan çocuğunun adını Goku koymak isteyen Carlos Sanchez isimli bir baba, eşinin 1 milyon beğeni karşısında bu ismi kabul edeceğini söyleyerek internet kullanıcılarından yardım istedi. Sanchez, istediği yardımdan çok daha fazlasını almayı başardı.

Bir bilim insanı, önemli bir kişilik, sporcu ve dizi karakterlerine göre çocuklarına isim koyan insanları hepimiz görmüşüzdür. Peki ya anime serisi?

Yeni baba olan Carlos Sanchez isimli bir Facebook kullanıcısı, eşiyle erkek çocuğuna isim ararken kendilerini bir çıkmazda bulmuşlar. Bebeğini, Dragon Ball Z serisinin baş karakterinin ismiyle, yani Goku olarak isimlendirebileceğini düşünen Carlos, eşine bu ismi önermiş ve yalnızca Facebook üzerinden 1 milyon beğeni alması durumunda çocuğuna bu ismi koyabileceği konusunda eşiyle bahse girmiş. Ardından Carlos, kişisel hesabından olayı özetleyen şu fotoğrafı paylaştı:

Goku

“Eşim, 1 milyon beğeni alabilirsem çocuğuma Goku ismini verebileceğimi söyledi.”

Carlos, paylaştığı videoyla 1 milyon beğeniyi aştıklarını (1.4 milyon kişi beğendi) ve eşinin söz verdiği gibi Goku ismini kabul edeceğini duyurdu. Dünyanın dört bir yanındaki internet kullanıcıları bu ismin mükemmel olduğunu düşünüyor ancak çocuğun ikinci isminin olması gerektiği söyleniyor, böylece Goku’yu beğenmemesi durumunda diğer adını kullanabilir.

https://www.facebook.com/1427984497/videos/10215985403334418/

Bu olay da internetin gücünü bir kez daha gözler önüne sermiş gibi görünüyor. Goku Sanchez de internetin gücünün yaşayan kanıtı.