cem yılmaz

Cem Yılmaz, Yıllık Kazancını Açıkladı

İstanbul’da gerçekleştirilen AYD Alışveriş Ekonomi Zirvesine katılan Cem Yılmaz, Organize İşler 2’nin Netflix’e satılması ve yıllık geliri için dikkat çekici açıklamalar yaptı.


Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Organize İşler Sazan Sarmalı’nın Netflix’te gösterilmeye başlanması ve yıllık kazancı ile ilgili açıklamasında “Çok üzerine tartışıldı. Aslında konu bir dağıtım firmasını ilgilendiren bir konuydu. Kazançlardan, yapımcılara, fikir sahiplerine aktarılan parada eksiklik konusuydu, çözüldü.” diye konuştu.

Cem yilmaz

Cem Yılmaz’ın Netflix ile ilgili açıklaması şu şekilde:

“Şimdi ben Netflix olayına bir Rus Kültür Bakanı’nın baktığı gibi bakıyorum. Marka resmen bir bombardıman yapıyor adının anılması için. Ben Rus gibi düşünüyorum, bu işin altında bir şey var gibi geliyor. Pek fizibile bir durum değil yani. Ona para ver, buralara dağıt… Bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben almadım, almam da ama alırsam fikrim değişir mi? Evet değişir.”

Etkinlikte bulunan bir katılımcının yıllık kazancını sorması üzerine ise açıklama yapan  Yılmaz, “Geçmiş yıllara gidersen 500 bin TL derim ama şimdi yılda 1 ya da 2 milyon dolar kazanıyorum diyebilirim.” dedi.