Buzda düştü 2 günde 40 milyon kişi izledi, Fenomen oldu!

Kışın karda yürümek elbette zor bir iş. Ancak dikkat etmezseniz ve paylaşımı seven bir eşe sahipseniz, kısa sürede fenomen olabilirsiniz.

Bu haberimiz Kuzey yarım kürede kış mevsiminden kaynaklı bir haber olarak sizlere aktarılıyor. Hazır bizlerde kış ayındayken, bu zor hava şartlarında özellikle yerde buz veya kar varsa yürümek bir hayli zorlaşıyor. Hatta hiç ummadığınız anda popüler bile olabilirsiniz.

Amerika’nın Virginia eyaletinde yaşamını sürdüren Tim Besecker‘ın başına öyle bir olay geldi ki, sabah işe gitmeden önce aracına doğru yürüyen Tim bir anda şok oldu. Tabii ki durumu sonradan fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti.

Just another day heading to the office for Tim! #blackiceisreal* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/981219For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Kelly Bonser Besecker paylaştı: 9 Ocak 2018 Salı

Tim Besecker, buzla ilk mücadelesini güzel bir şekilde anlatıyor. Ancak daha sonrasında oluşan durumdan kaçınmak mümkün değildi. En kötü durum ise evinin güvenlik kamerası bir güzel tüm olanları kaydetti.

Tim Besecker’ın eşi bu durumu fark edince ilk kendisi izlemiş ve ardından görüntüleri internet üzerinde buzda dans başlığıyla paylaşmış.

Yaklaşık 2 gün içerisinde 40 milyon izlenime ulaşan video sayesinde Tim Besecker popüler oldu.