HomePod

Apple’ın Akıllı Hoparlörü HomePod Gecikecek!

Apple firmasının WWDC Geliştiriciler konferansında ilk kez tanıttığı akıllı hoparlörü HomePod gecikecek!

Bilindiği üzere gelecek ay satışa sunulması beklenen akıllı hoparlör Apple tarafından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki yıl raflardaki yerini alabilecek. Cihazın tamamen herkese ulaşabilmesi için biraz daha zamana ihtiyaca zaman olduğunu duyuran firma gecikme hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Rakipleri Google Home ve Amazon Echo gibi ürünlere rekabet göstermesi beklenen cihaz uzun bir zamandan beri bekleniyordu. Son zamanlarda seri üretimlerde ufak sıkıntılar yaşayan Apple bu defa cihazın üzerinde birkaç son değişiklik deniyor gibi duruyor.

Apple’ın Akıllı Hoparlörü: HomePod

Silindir bir yapıya sahip olan hoparlör, benzer cihazların aksine Siri’ye değil daha çok müziğe odaklanıyor. Ses performansı oldukça yüksek olan hoparlör gücünü Apple A8 işlemciden almakta. İçerisinde 4 inçlik bir subwoofer bulunuyor.

Hoparlör Siri ile erişim kolaylığına sahip bu sayede sesli komutlarla müziklerinizi ayarlayabiliyorsunuz. 350 dolar gibi bir fiyata satılacak olan HomePod beyaz ve siyah iki renk seçeneğine sahip. Türkiye fiyatının ise 1500 – 2000 TL arası olması bekleniyor.

Siz olsaydınız bu fiyata bir hoparlör alır mıydınız?