Apple Ipad Pro veya MacBook alanlara Beats kulaklik hediye edecek

Apple, İpad Pro veya MacBook alanlara Beats kulaklık hediye edecek!

Apple, öğretim üyeleri ve öğreciler için yeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Marka, yeni iPad Pro veya MacBook alan öğrenci veya öğretmenlere ücretsiz şekilde Beats kulaklık hediye edeceğini duyurdu!

Apple, kısa süre önce yeni bir karar alarak Eğitime destek amaçlı özel fiyatlar ve indirimler adı altında birçok yeni kampanyaya imza atıyor. Marka bu kampanya dahilinde iPad Pro veya MacBook satın alan tüm öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz şekilde Beats kulaklık hediye ediyor. 10.5 inç veya 12.0 inç’lik iPad Pro modellerinden herhangi birini aldığınız bundan böyle BeatsX ücretsiz şekilde size verilecek.

Hediyenizi alırken Beats Solo3 veya Powerbeats 3 modelleri üzerinde kullanırsanız eğer 150 dolarlık bir indirime sahip olacağınızı belirtelim. Beats Solo3‘ün 300, Powerbeats 3 modeli ise 200 dolar fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Bunların yanı sıra iPad Pro öğrencilere 20 dolar ve MacBook pro ise 300 dolara kadar indirimli geliyor.

Apple İpad Pro veya MacBook alanlara Beats kulaklık hediye edecek 1

Kampanya Geçerlilik Tarihi!

Kampanya hakkında ilk bilgiler ise şu şekilde geliyor. ABD’de 25 Eylül tarihine kadar geçerli olması beklenen kampanyanın ülkemizde ise ilerleyen zamanlarda gelmesi ve fiyatında eş değer olması bekleniyor.