Angry Birds Movie 1 1

Angry Birds Movie için Müjdeli Haber Geldi

Rovio’nun en başarılı mobil oyunu olarak anılan Angry Birds, o kadar çok gündem oldu ki oyunun sinema filmleri de çekilmeye başlandı. İlk olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan Angry Birds Movie filminin beklenen ilgiyi görmesiyle beraber bu kez yapımın yeni sürprizler yapacağı da ortaya çıktı. İşte detaylar.

Akıllı telefonların kullanım alanı çok genişledi. Artık hemen her alanda akıllı telefonların etkin bir şekilde kullanıldığını görüyoruz. Yılda 400 milyona yakın bir pazar hacmi olmasıyla beraber son dönemin lider sektörlerinden biri haline gelen akıllı telefon sektörünün, beraberinde getirdiği birçok alanda ortaya çıktı. Akıllı telefonlarla beraber en çok gündem olan konu ise mobil oyunlar oldu.

Akıllı telefonlarda en çok indirilen ve en uzun süre kullanım zamanına sahip olduğu bilinen mobil oyun alanında elde ettiği başarıyla gündeme gelen dev yapımlarda yok değil. Bu firmalarda birisi de Rovio. Akıllı telefonların yaygınlaşmaya başladığı ilk dönemlerde sunduğu Angry Birds oyunuyla beraber bir anda dünyanın en çok indirilen oyununa sahip olan firmanın elde ettiği başarı ise son olarak sinema sektörüne kadar uzanmıştı. Geçtiğimiz sene yayınlanan Angry Birds Movie filmiyle beraber sinema perdelerine taşınan yapımın şimdi ise Angry Birds Movie 2 serisi geliyor.

Angry Birds Movie

Angry Birds Movie 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu

İlk paylaşılan detaylarda Angry Birds Movie 2 filminin devam serisi olacağı ve ilk filmdeki karakterlerin kullanılacağı belirtildi. Sony Pictures ve Columbia Pictures tarafından çekilecek olan filmin yönetmen koltuğunda ise Thurop Van Orman’ın yer alacağı açıklandı. Şu an için hikaye ve içerik kısmında çok fazla bilgisi bulunmayan Angry Birds Movie 2 filminin vizyon tarihi içinse 20 Eylül 2019 tarihi verildi.

İkinci filmin bu kadar uzun süre sonra gelmesininse bir nedeni var. Aslında bu sene içerisinde yeni bir yapım beklenirken her iki firmanın da Angry Birds oyununun 10. Yılını beklediği açıklandı. Yani Angry Birds Movie 2 filmi, oyunun yayınlanmasının 10.yılında vizyona girecek ve bir nevi 10.yıl kutlaması olarak sunulacak. Yapımın fragmanı ve yeni detaylarının da bu süreçte paylaşılması bekleniyor.