3328230 adventuretime2 1

Adventure Time’ın açık dünya oyunu geliyor

Cartoon Network’ün en popüler yapımlarından birisi olan Adventure Time’ın açık dünya oyununun yapım aşamasında olduğu duyuruldu. Oyunun içeriği oyunculara, çizgi filmin eşsiz dünyasını en küçük detaylara kadar deneyimleme şansı sunacak.

Kendine özgü dünyasıyla diğer çizgi filmlerden daha ön planda olan Adventure Time’ın açık dünya oyunu geliyor. Adventure Time: Pirates of the Enchiridion olarak isimlendirilen yeni oyun, ana karakterlerimiz Finn, Jack ve diğerleriyle (görsellerden anlaşılabildiği kadarıyla BMO ve Marceline oyuna dahil, ancak diğerleri henüz net değil) renkli evrende korsan rolüne büründüğümüz bir oyun deneyimi sunacak.

Yayımcılığı Bandai Namco tarafından üstlenilen oyunda orijinal bir hikaye işlenecek. Ana karakterlerimiz oyunda ilerleme kaydedebilmek için diğer karakterleri sorgulayacak ve oyunun dövüş sistemi taktik üzerine kurulu olacak. Ayrıca oyun içerisindeki karakterler de seviyeleri yükseldikçe ilerleme kaydedebilecek.

2018 senesinin yaz mevsiminde satışa sunulacak olan oyun Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PC platformları üzerinden oynanabilecek. Ayrıca oyunun geliştiricisi olan Outright Games, Finn ve Jake’in gemisinin isimlendirilmesi için bir yarışma başlattı. Yarışmanın detaylarını Outright Games’in Facebook sayfası üzerinden öğrenebilirsiniz.