Ruhi Çenet Ustan Etti

YouTuber Ruhi Çenet’in Gözaltına Alındığı Konuşuluyor

Ünlü ve yerli YouTuber’larımızdan biri olan Ruhi Çenet’in, Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde çektiği video nedeni ile gözaltına alındığı iddia ediliyor.
Ünlü YouTuber’ın gözaltına alındığı, ifadesinin alınmasından sonra ise serbest bırakıldığı belirtiliyor.

Yaklaşık 5 milyon abonesi olan popüler YouTuber’lar arasında yer alan Ruhi Çenet, ilgi çekici videolarıyla beğeni kazanıyor. Ruhi Çenet  hakkında ortaya atılan son iddia ise çektiği son video nedeni ile polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı yönünde.

Çenet’in geçtiğimiz günlerde Adana Hürriyet Mahallesi‘nde bir video çekmişti. İnsanların tehlikeli olduğu bilinen bu mahallede neler yaşandığını göstermek istemişti. Bu video nedeni ile de emniyet mensupları harekete geçirmiş.

YouTube kullanıcılarının ilgi gösterdiği söz konusu video trend oldu. Fakat iddiaya göre Çenet’in bu videosunda suçu ve suçluyu övülüyordu. Dolayısı ile  polisler, Cenet’i ifadesini almak üzere gözaltına aldı ve ifadesini verdikten sonra serbest bırakılmış.

Ruhi Çenet ise detaylı bir açıklama yapmazken Instagram hesabından yaptığı açıklama ile videonun kaldırdığını, çünkü kendilerinin yanlış anlaşılmalarına neden olabileceğini düşündüklerini söyledi.

ruhi cenet