youtube premium1 1

YouTube Premium, Türkiye İçin Açıldı!

Google’ın en büyük servisleri arasında yer alan YouTube için bir süredir üzerinde çalıştığı içeriklerin reklamsız izlenmesini, arka planda çalıştırılmasını sağlama ve video indirme özelliklerini de barındıran YouTube Premium servisi kullanıma açıldı.


İlk olarak Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, Meksika, Güney Kore, Avusturya, Kanada, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç ve İngiltere gibi ülkelerde, kullanıma açılan servis, kademeli olarak da kullanıma açılmış oldu. Türkiye’de ise sayfası açılan servis için şu an “kullanılamıyor” dese de yakın bir zamanda ülkemiz içinde açılacağını düşünüyoruz.

Youtube Premium

Geliştirilmiş kullanım özelliklerini barındıran servis’in sunduklarına bakacak olursak;  en önemli özelliğin, reklamsız ve internetsiz kullanım desteği olduğunu söyleyebiliriz. Böylelikle servisi kullananlar, YouTube videolarını reklam gösterimi olmadan ve internet olmadığında da kaydet özelliği sayesinde indirilen videolar 30 gün boyunca izlenebilecek.

YouTube Premium’da arka planda oynatma desteği yer alacak. Böylelikle  farklı bir uygulamayı kullandığınız zaman veya ekran kapalı olduğunda dahi YouTube içeriklerini kullanabileceksiniz.

YouTube Premium Fiyatı Ne Kadar?

Youtube Premium fiyatı, tekli kullanım ve aile hesabı olarak belirlenmiş durumda. 3 aylık ücretsiz olan YouTube Premium aboneliği, tekil kullanımda 11.99 dolar, aile hesabında ise17.99 dolar olacak.