Macbook Aksesuarlari 1

Yeni MacBook Pro İçin En İyi Güvenlik Aksesuarları

İşte Mac’inizle uygulayabileceğiniz yeni MacBook Pro için en iyi 5 güvenlik aksesuarı ve size ekstra güvenlik ve gizlilik sağlayacak.

Macbook Güvenlik Aksesuarları

3M Privacy Filter

Bu, ekranınızın ışığın tamamını tek yöne odaklaması yerine ışığı farklı yönlere yansıtmasını engelleyen ve aynı zamanda ekranı açılardan görüldüğü gibi bulanıklaştıran bir ekran filtresidir. Verileriniz üzerinde çalışırken bilgilerinizi başkalarına ifşa etmek istemiyorsanız, bu harika bir gizlilik aksesuarı olacaktır. Halka açık yerlerde, başkalarına acele etmemek veya bir kenara bırakmak, bu aksesuarı tamamen özel çalışmak istemeniz çok şey ifade edebilir.

Better Spot

Bu, Mac cihazınızdaki güvenli çevrimiçi gezinme için kullanılabilecek uygun fiyatlı bir dahili VPN yönlendiricisidir. Bu yönlendirici aynı zamanda güvenlik hakim kullanıcılar için yararlı olacağını kanıtlayan sitelerin bloklarının kaldırılmasında da kullanılabilir!

iTouch ID World’ün En Küçük USB Parmak İzi Tarayıcısı

MacOS’unuzdaki şifreler cihazınızın güvenliğini ve veri erişimini korumak için değerli ve yararlı bulduğunuz yöntemlerden biri değilse, cihazınızı Fingerprint’i kilitlemekten daha iyi bir şey olamazdı. Şimdi bu aksesuar, kullanıcıların cihazlarını parmak izleriyle kilitlemelerini kolaylaştıracak şekilde sağlamak için yapılmıştır.

EveryKey

Bu da sahip olmanız gereken harika bir alet. Akıllı telefonların, tabletlerin, arabanın, evin kapısının, vb. güvenliği için hepsi bir arada bir çözümdür. Bu aksesuar, herhangi bir yapılandırılmış ve korumalı cihaza yaklaşıp yaklaşmadığı gibi işlev görür. Bu anahtar cebinizde taşınabilir ve ayrıca yanınızda anahtar varsa tüm cihazlarınızda güvende kalabilirsiniz.

Fingbox-Network Güvenliği ve Wi-Fi Sorun Giderme

Bu cihaz, ev ağınızdaki kontrolünü sürdürür ve bilgisayar korsanları tarafından kolayca kırılabilecek her yerde güvenli bağlantıyı sağlamak için tüm yol boyunca çalışır. Mac cihaz bağlantınızın güvenliği için, bu cihaz en iyi seçenek olabilir.