Yanlislikla gonderilen WhatsApp mesajlari nasil silinir 1 scaled

Yanlışlıkla Gönderilen WhatsApp Mesajları Nasıl Silinir?

Yanlışlıkla WhatsApp ile ilgili bazı mesajlar gönderdiğinizde, gönder düğmesine bastıktan sonra pişman olduğunuz zamanlar vardır, ama şimdi endişelenmeyin. WhatsApp şimdi, kullanıcılarının gönderilen mesajı herkesin telefonundan silmesine izin vererek hatalarınızı çözmenize olanak tanır.

WhatsApp Gönderilen Mesajı Silme

WhatsApp’ta Yanlışlıkla Gönderilen Mesajları Silmek

  • WhatsApp’ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. WhatsApp uygulamasını Google Play Store’dan en son sürüme güncelleyebilirsiniz.
  • Yanlışlıkla silmek istediğiniz bir mesaj gönderdiğiniz kişiyle / grupla sohbeti açın ve ardından alıcının sonunda silmek istediğiniz mesaja uzun basın.
  • Mesaja uzun basar basmaz ekranın üst kısmında bir çöp kutusu simgesi göreceksiniz (sağdan üçüncü). Sadece üzerine dokunun.
  • Çöp simgesine dokunduktan sonra, üç seçenekle birlikte “Mesajı sil?” Diyen bir uyarı mesajı göreceksiniz – Benim için Sil, Herkes İçin Sil ve İptal Et. Herkes İçin Sil ‘üzerine dokunun ve alıcının sonunda WhatsApp mesajını göndermeyecektir.
  • Göndermediğiniz mesaj, sonundaki “Bu mesajı sildin” ve alıcının sonundaki “Bu mesaj silindi” ile değiştirilecektir.
  • WhatsApp mesajını, alıcı görmeden önce bile göndermezse, alıcı “Bu mesaj silindi” diyerek bildirim gölgesinde bir mesaj alır. Sohbeti açmak için tıkladığında mesajı görmez, çünkü siz onu okumadan önce göndermediniz.

Daha önce de söylediğimiz gibi, WhatsApp mesajını yalnızca kişisel bir sohbette değil, aynı zamanda grup sohbeti’nde de gönderemezsiniz.