Xiaomi Redmi 1

Xiaomi Redmi 7A, Redmi 7 Ve Redmi Y3 Hindistan’a Gelebilir

Xiaomi Hindistan’da Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro ve Redmi Go dahil üç akıllı telefon başlattı. Ishan Agarwal, Xiaomi’nin bu yıl Hindistan’da üç telefon daha açmak istediğini ileri sürüyor. Telefonlar Redmi 7, Redmi 7A ve Redmi Y3’ü içermektedir. İddiaya göre, Xiaomi Hindistan’ın önce Redmi 7’yi, ardından Redmi Y3’ü piyasaya süreceğini gösteriyor. C3F model koduna sahip olduğu söylenen Redmi 7A’nın lansman zaman çizelgesinden bahsedilmedi.

Xiaomi Redmi

Redmi 7, hem tasarım hem de teknik özellikler açısından Redmi 6’nın daha gelişmiş bir sürümüdür. Redmi 7, Redmi Note 7 serisiyle aynı gradyan kaplamasıyla geliyor. Redmi 7, selfie kamerasını içeren ön kısımda waterdrop çentik veya nokta damla ile birlikte geliyor. Yanlardaki çerçeveler Redmi 6’ya göre çok daha incedir.

Redmi 7 Teknik Özellikleri

Teknik özelliklere gelince, Redmi 7, en boy oranı 19: 9 olan 6.26 inç HD + ekrana sahip. Redmi 7’nin en büyük özelliklerinden biri devasa batarya. Telefon büyük bir 4000mAh batarya ile birlikte geliyor. Xiaomi, Remdi 7’nin tek bir şarjla saatlerce kolayca dayanabileceğini iddia ediyor. Redmi 7, 10W şarj cihazıyla birlikte geliyor.

Donanım cephesinde, Redmi 7, Asus Zenfone Max M2 gibi daha güçlü telefonları görmüş olan Qualcomm Snapdragon 632 ile çalışıyor. Kamera önünde, Redmi 7, arka panelde 12MP ve 2MP kamera yapılandırması içeriyor. Ön tarafta Redmi 7, selfies’e tıklamak için 8MP kamera içeriyor.